Előzetesbe helyezték az érdi gyerekgyilkost

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta annak az érdi nőnek az előzetes letartóztatását, aki 2015 év végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét. Figyelem! A cikk megrázó részleteket tartalmaz!

Hasonló tartalmaink:

A bűnügy gyanúsítottja, egy érdi asszony 2015-ben teherbe esett, ám terhességét eltitkolta a családja előtt. Orvosnál sem járt.

2015 év végén leánygyermeket szült egyedül. Amikor a csecsemő felsírt, a nő megfojtotta az újszülöttet. Ezután becsomagolta a kis holttestet és azt egy táskába tette, majd a házuk különböző pontjain rejtegette.

A sértett földi maradványait a gyanúsított hozzátartozói a napokban találták meg, és ők értesítették a rendőrséget. A nővel a gyanúsítás során közölt bűncselekmény: tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette. Ezen minősített emberölés 10 évtől 20 évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető. A büntetés súlyosságára figyelemmel okkal lehet tartani attól, hogy a nyomozás kezdeti szakaszában a gyanúsított megszökik vagy elrejtőzik. A bűncselekmény jellegére és körülményeire figyelemmel nyomós közérdek is indokolja a kényszerintézkedés elrendelését a gyanúsítottal szemben.

Ezért a Pest Megyei Főügyészség indítványt tett a nő előzetes letartóztatására.

FRISSÍTÉS!
Péntek délután 14 órakor előzetesbe helyezték a feltételezett elkövetőt!

Címkék