Ingyenes képzések

Ismét indulnak ingyenes Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. és II. képzések az Érdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben, köztük a Kós Károly Szakképző Iskolában.

Hasonló tartalmaink:

Az esti munkarend szerinti, 31 hetes képzés során 310 órában idegen nyelvet, 201,5 órában informatikát, 31 órában pedig vezetői ismereteket tanulnak a jelentkezők. A tanfolyam idén februárban indul és jövő év január végéig tart (nyári szünettel). Az oktatás ingyenes komplex szakmai vizsgával zárul; a sikeres vizsgázók OKJ-s bizonyítványt kapnak.

Az Érdi Szakképzési Centrumban (SZC) tavaly ősszel már indultak ugyanilyen képzések; mint Pergel Antal, a centrum vezetője lapunk érdeklődésére elmondta, a tanfolyamok sikeresek, és főleg az angol nyelvűek iránt nagy az érdeklődés.

Bár az Érdi SZC intézményeiben általában angol és német nyelvű képzésre lehet jelentkezni, a Kósban e két nyelv mellett esetleges fenntartói engedély alapján angolt és oroszt is választhatnak a jelentkezők. A február 1-jén induló kurzusokra január 15-én éjfélig lehet jelentkezni, kizárólag e-mailben; bővebb információ a centrum honlapján található. Felvilágosítást a Kós iskolában Tériné Pataki Magdolna nyújt a 06 23 365 531 telefonszámon.

Érdi Újság 

Ádám Katalin

Címkék