Hallgassa vissza az Aréna interjúit!
Hallgassa vissza az Aréna interjúit!
Január 6. és 8. között rendezték Érden a 2017 perc röplabda, a röplabdázás ünnepe rendezvényt, amely során 2017 percen át játszottak több mint százan a Kőrösi iskola tornacsarnokában.

Hasonló tartalmaink:

A kilencedik alkalommal lebonyolított eseményt értékelte Dömötör-Mátrai Beáta szervező az Érd FM 101.3 Aréna című műsorában. A torna legjobb helyi női játékosa, Tombor Bori, valamint a szintén az érdi csapatban játszó Horváth Réka is mesélt az élményekről. Dömötör-Mátrai Beáta szerint zökkenőmentesen sikerült megrendezi a versenyt, ami az évek alatt felhalmozott rutinnak is köszönhető.
A tornát megnyerő Ádi és a mókusok egy grátisz gálamérkőzésen bizonyíthatott a magyar női és férfi senior röplabda-válogatottak tagjaiból összeállt alkalmi gárda ellen. A találkozón Dömötör-Mátrai Beáta is pályára lépett, aki korábban teremben magyar bajnokságot és kupát is nyert.
Tombor Bori vehette át Simó Károly alpolgármestertől a legjobb érdi női játékosnak járó díjat. A Delta röplabdázója elárulta, hogy heteken keresztül készült a megméretésre.
Horváth Réka az érdi Túr-mix együttesében, a többi között Tombor Bori csapattársaként játszott. A sportolónő elmondása szerint az eddigi tornát bírták a legjobban fizikálisan.
Az ifjúsági korosztályú Horváth Réka örült annak, hogy élőben láthatta játszani edzőjét más korábbi válogatott röplabdázókkal egyetemben.
Dömötör-Mátrai Beáta, Tombor Bori és Horváth Réka, Pecsuvácz Péter műsorvezetővel beszélgettek az Érd FM 101.3 Aréna című sportműsorának szombati adásában.
Fotó: Boros Sándor
Címkék