Szombaton a Fradi ellen!

Az Érdi VSE felnőtt labdarúgócsapata szinte már hagyományszerűen Martfűn edzőtáborozik, amely a 2017-es év téli időszakban sem volt másként, hiszen az NB III Nyugati csoportjának élén álló együttes a Martfűi Termál SPA-ban készült a 2016/2017-es bajnokság tavaszi évadára – írja az érdi-vse.hu.

Hasonló tartalmaink:

A labdarúgók a múlt szerdától vasárnapig tartó edzőtábor során szerdán és csütörtökön napi három száraz (azaz labda nélküli) edzéssel készültek, hiszen reggel futottak, majd délelőtt húsz kilométert kerékpároztak, végül délután a konditeremben erősítettek. Szombaton délelőtt csak az NB II-es Szolnoki MÁV FC elleni 2–2-re végződő találkozó volt a programban, míg vasárnap a reggeli futás mellett a konditermi foglalkozással készült a csapat, majd az utolsó nap délutánján – ahogyan Limperger Zsolt fogalmazott – hófoci volt, ahol viszont már előkerült a labda is.

„Szerencsénk is volt, hiszen tavaly volt olyan, hogy nem tudtunk edzeni. Most, amit elterveztünk, azt meg tudtuk csinálni. A szállásunk és ellátásunk hibátlan volt, a fürdő is nagyszerű volt.” – kezdte Limperger Zsolt.

„A csapat összekovácsolása apró lépésekből áll, akik elmentek, őket nagyon sajnáljuk, Koós Gábor viszont NB I-es szintű játékos, tehát nagyon hamar felveszi a mentalitást, amit mi képviselünk. Amit mi játszunk, ahhoz hozzá kell szokni, mi más játékstílust képviselünk, mint amit általában Magyarországon látni, de ő alkalmas erre, a játékintelligenciája meg van hozzá.” – fogalmazott vezetőedzőnk.

A martfűi edzőtáborban nem tudott részt venni Gyurácz Bálint és Németh Gábor Vince sem, illetve a Szolnok elleni meccs előtt Palásthy Norbert és Honti Attila is lebetegedett, így őket sem tudta bevetni Limperger Zsolt. A csapat viszont szombaton már a Népligetben lép pályára az FTC második csapata ellen, amely az NB III Középcsoportjának hetedik helyén áll.

„Majdnem mindenki egészséges, Balázsovics Máténak van egy kisebb vádlisérülése, ezért ő nem játszik a Fradi II ellen. Annyit kérek a srácoktól, hogy élvezzük a játékot, ha ez meglesz, akkor hozzuk a mérkőzést, de ebben az időszakban elsősorban nem az eredmény, hanem a játék a fontos. Azt kell folytatnunk, amit ősszel elkezdtünk.” – tette hozzá.

A Szolnoki MÁV FC elleni találkozónkon debütált a felnőtt csapatban a 2001-es születésű Pintér Olivér is, aki az U16-os és U17-es csapatokban pallérozódik, de ott volt a felnőttekkel az edzőtáborban, s az NB II-es ellenfél ellen a 75. percben Kónya Benjámint váltotta a középpályán.

„Jelen pillanatban az Érdi VSE egyik legtehetségesebb játékosa utánpótlásszinten, tehát nem véletlen, hogy velünk edz.” – fogalmazott a még csak 15 éves középpályással kapcsolatban Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE felkészülési programja:
január 21., 10.00:
 FTC II–Érdi VSE (Népliget)
január 28., 11.00: Soroksár SC–Érdi VSE
február 4., 11.00: Érdi VSE–Vác FC (Érd)

Címkék