Egymillió forinttal támogatja a buszbaleset áldozatainak családjait az érdi önkormányzat

Csatlakozik az érdi önkormányzat ahhoz az országos gyűjtéshez, amit az Ökumenikus Segélyszervezet szervez az olaszországi buszbaleset sérültjei és az áldozatok hozzátartozói javára. Az érdi közgyűlés egymillió forintot szavazott meg csütörtökön a város közgyűlési ülésén Pulai Edina és Antunovis Antal javaslatára. 

Hasonló tartalmaink:

- Egy ilyen tragédia esetén az ember a gyász és a tehetetlenség érzésével szembesül. Az együttérzés és az imák mellett talán a legtöbb, amit tehetünk, hogy támogatjuk a tragédiát szenvedett családokat, akik családfenntartót, gyermeket vesztettek el, vagy sérülésük miatt hosszabb kezelésre szorulnak – mondta Pulai Edina (JOBBIK) a döntést követően, akinek a szavaihoz csatlakozott Antunovits Antal (FIDESZ-KDNP) is.

- Az egész országot sokkoló tragédia utáni gyászban az Ökumenikus Segélyszervezet lehetőséget biztosított mindenkinek, hogy szolidaritását fejezze ki a Verona közelében történt buszbalesetben érintett családokkal. A Segélyszervezet pénzadománygyűjtést indított, amihez úgy éreztem nekünk is csatlakoznunk kell – hangsúlyozta Antunovits Antal.

Sajtóhírekből az ÉrdMost.hu úgy tudja, már több mint húszmillió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet országos akciójában a veronai busztragédia áldozatainak és túlélőinek hozzátartozói számára.

 

 

A gyűjtéshez az Ökumenikus Segélyszervezet  honlapján, illetve a 11705008-20464565 számlaszámon, „Buszbaleset” megjelöléssel lehet adakozni. 

Címkék