Díszbaromfi kiállítás

A legszebb háziszárnyasokat lehetett megtekinteni a Szepes Gyula Művelődési Központ rendkívüli kiállításán. Az Érdi Galamb és Díszbaromfi Tenyésztők Egyesülete szervezésében megtartott rendezvényen különleges egyedeket is megtekinthettek az érdeklődők.

Hasonló tartalmaink:

Az ország minden pontjából érkeztek tenyésztők a hétvégén megrendezett Díszbaromfi kiállításra, hogy bemutassák az érdeklődőknek a szokványos vagy éppen különleges szárnyasaikat. A kiállítás célja az volt, hogy a lakosság minél szélesebb körben megismerhesse a baromfitenyésztés változatosságát, a különböző fajtákat illetve, hogy melyek azok a fajták, amelyeket háztájiként is érdemes tartani – hangsúlyozta Kökény Krisztián, baromfigenetikus, majd hozzátette, hogy  fokozatosan nő hazánkban a baromfitenyésztők, és -tartók száma.

A kiállításon különlegességekkel, újfajta tenyésztési módokkal is megismerkedhettek az érdeklődők. A Díszbaromfi kiállítás iránt nagy volt az érdeklődés, voltak, akik szakmai érdeklődésből keresték fel a rendezvényt, de sok kisgyermekes család is ellátogatott.

Címkék