Öt győzelem és egy döntetlen után

Lejátszotta a téli felkészülés hetedik meccsét a Merkantil Bank Liga NB II-ben tizenhetedik helyen álló Budaörs, amely a zsinórban aratott öt győzelem után legutóbb hazai pályán döntetlent játszott a harmadosztályú Hódmezővásárhelyi FC-vel, most pedig kikapott a Rákosmenti KSK-tól.

Hasonló tartalmaink:

Bognár György együttese a felkészülést az NB I-es DVTK elleni vereséggel indította, ám ezt követően az MTK első és második csapatát is 3–2-re, a Monort 2–1-re, a Jászberényt 4–1-re, a Hatvant 2–1-re múlta felül, legutóbb pedig – immár hazai pályán, az Árok utcai létesítményben – 1–1-es döntetlent játszott a Hódmezővásárhelyi FC-vel.

A hetedik felkészülési meccsen az ugyancsak harmadosztályú Rákosmenti KSK volt Bognár György együttesének ellenfele. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, hiszen mindkét félnek meg volt a lehetősége a vezetés megszerzésére, ám a térfélcsere után nem született gól. Aztán viszont nem kellett sokat várni, hiszen az 50. percben Ódé Norbert a bal szélről indított beadását Petró Balázs fejelte a vendégek kapujába.

Ellenben a fővárosi klub sem adta könnyen magát, hiszen tíz perccel később egyenlített, majd a 65. percben már a vezetést is megszerezte. A hajrában próbálkozott „pontot menteni” a Budaörs, de nem sikerült, így Bognár Györgyék hatmeccses veretlenségi szériája megtört.

A másodosztályú klub legközelebb február 12-én, 14 órakor lép pályára, amikor a szlovák másodosztály keleti csoportjában szereplő FK Haniska vendége lesz, majd február 19-én a Merkantil Bank Liga NB II 21. fordulójában az MLSZ adatbankja szerint a budaörsi stadionban, ám információink szerint jó eséllyel Tatabányán fogadják a Swietelsky-Soproni VSE-t.

Felkészülési mérkőzések:
DVTK (NB I)–Budaörs 2–0 (0–0)
MTK II (NB III)–Budaörs 2–3 (1–1)
MTK (NB I)–Budaörs 2–3 (0–2)
Budaörs–Monor (NB III) 2–1 (0–1)
Budaörs–Jászberény (NB III) 4–1 (2–0)
FC Hatvan (NB III)–Budaörs 1–2 (0–1)
Budaörs–Hódmezővásárhelyi FC (NB III) 1–1 (0–0)
Budaörs–RKSK (NB III) 1–2 (0–0)
Február 12., vasárnap, 14.00: FK Haniska (szlovák 2. liga, kelet.)–Budaörs

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Diósd is pályára lépett. Nahóczky Attila együttese a Fejér megyei első osztály éllovasát, az Iváncsát látta vendégül és győzte le 5–0-ra.

Címkék