Stúdió fejlesztést támogat az ifjúsági önkormányzat

A tavalyihoz hasonlóan idén is középiskolánként kétszázezer forinttal támogatja az Érdi Ifjúsági Önkormányzat a stúdió fejlesztéseket. Az intézmények pályázat útján kapták meg a támogatást, melynek első eszközbeszerzése már meg is történt, és a Vörösmarty Mihály Gimnázium ünnepélyes keretek között megkapta a kért berendezéseket. 

Hasonló tartalmaink:

Hamarosan a másik két középiskola is megkapja a stúdióik fejlesztéséhez igényel tárgyakat, de mivel mindannyian mást kértek, a beszerzés sem egy helyről történik, viszont a megrendelést már elindították – hangsúlyozta Fodor Enikő, diák-alpolgármester, majd hozzátette, nagy öröm számukra, hogy költségvetésükből idén is hatszázezer forinttal tudnak hozzájárulni ahhoz, hogy az érdi középiskolák színvonalas rendezvényeket bonyolíthassanak le.

A VMG stúdiósaitól pedig azt is megtudtuk, hogy a fejlesztésekből az általános iskolák is profitálnak, hiszen a partnerség jegyében őket például rendszeresen felkérik az általános iskolák, hogy segédkezzenek egy-egy sulibuli, vagy komolyabb rendezvény hang és fénytechnikai lebonyolításában. A most átvett rendezvénytechnika főpróbáját pénteken az Érdligeti iskola farsangi báljában tartják, de bevetik a saját retro báljukban is szombaton.

- Négy eszközt kértünk, azt meg is kaptuk. Ez egy füstgépet, egy fénypultot, egy robotlámpát és egy lézeres fénytechnikai gépet jelent. Nagyon örülünk, hiszen tavaly is kaptunk támogatást, akkor az audiotechnikai eszközeinket tudtuk frissíteni, most pedig a rendezvénytechnikánk fejlődött – mondta Varga Zsolt, stúdióvezető pedagógus.

Címkék