Kettős emberhátrányban kaptunk ki az Ajkától

Az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában, a tavaszi idény első meccsén kettős emberhátrányban szenvedtünk 4–1-es vereséget az FC Ajkától.

Hasonló tartalmaink:

Az előjelek nem voltak túlságosan kedvezőek, hiszen Bozsoki Imre továbbra is eltiltását tölti, de a csapatból sérülése miatt Honti Attila is kiesett. Ennek ellenére az első félidő első felében több ígéretes támadást vezettünk, de nem tudtuk bevenni Dénes Zsolt kapuját.

Aztán úgy tűnt, hogy a félidőben nem születik gól, de a 45. percben egy védelmi hiba után Lőrinczy Attila vette be Kertész Ferenc kapuját. A fordulás után az ötvenedik percben Csiszár Zoltán megkapta második sárgalapját, ezt követően ugyan támadtunk, de Pintér Nikola beadását is védte az ajkai kapus. A 64. percben kettős emberhátrányba kerültünk, amikor Pintér egy kétes helyzetnél megkérdezte a játékvezetőt, Szommer Kristófot, hogy miért az Ajka jön bedobással.

A kettős emberhátrány után a csereként beálló Major Norbert cselsorozata után talált be, majd Lőrinczy Attila duplázott. A 84. percben Köles János is betalált, majd a rendes játékidő letelte előtt két perccel Kelemen Patrik felrúgása után tizenegyeshez jutottunk, melyet ezúttal Koós Gábor értékesített, megszerezve első gólját új csapatában.

NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
Érdi VSE–FC Ajka 1–4 (0–1)
Érd, 200 néző. Vezette: Szommer (Kis Zoltán, Varga Gábor)
Érdi VSE: Kertész F. – Ország (Gyurácz B., 54.), Pallagi, Csiszár, Pintér N. – Koós, Kónya, Melczer (Hegedűs N., 77.) – Balázsovics, Tárkányi (Németh G. V., 54.), Kelemen.
Edző: Limperger Zsolt

FC Ajka: Dénes Zs. – Pál D., Kovács Gergő, Kozma, Csemer (Pavlitzky, 66.) – Köles, Hanzl – Balázs R. (Major, 62.), Tölgyesi, Lőrinczy (Pataki R., 73) – Skriba.
Edző: Bücs Zsolt

MESTERMÉRLEG
Limperger Zsolt: Egyenlő ellenfelei voltunk az Ajkának, attól függetlenül, hogy a négy egyes eredmény mit mutat, abszolút nem voltak jobbak. Egyenlő létszámban egyenlő esélyeink voltak, akkor mi is vezethettünk volna, nyerhettünk volna mi is négy egyre, ha a játékvezető kicsit másképp értékeli ezt a mérkőzést.

Bücs Zsolt: Null nullnál is uraltuk a meccset, az Érdnek egy nagy helyzete volt, nekünk volt több lehetőségünk. A második félidőben az első kiállítás jogosságához nem fér kétség, a második piros lapnál nem tudom mi volt…

Címkék