Farsangi kontyban verhetetlen az érdi fodrászlány

Akinek nincs ötlete, milyenné varázsolja hajkoronáját, annak Fórizs Nikoletta munkái adhatnak inspirációt. A fiatal érdi lány még csak 22 éves, de az idei nyíregyházi nemzetközi fordászversenyen a dobogó legfelső fokára állhatott a farsangi konty kategória győzteseként.

Hasonló tartalmaink:

– Ez az egyik legnehezebb kategória, de ez nem riasztott el. Direkt mindig azokban a kategóriákban indulok, amit a legmunkásabb teljesíteni – mesélte a Borsnak Nikoletta, aki a felnőttverseny egyik legfiatalabb indulója volt. – Mindössze két hetet tudtam gyakorolni a versenyre, pedig 1-2 hónap gyakorlásra általában szükség van. Amióta fodrászként dolgozom, nagyon sok a munkám, de örülök, hogy fiatal korom ellenére már van egy kialakult vendégköröm.Azt a lány is elismeri: a versenyen készített frizura nehezen hordható, de nem elképzelhetetlen, hogy valaki hasonló frizurával mulasson a farsangi bálon.

– A magyar hölgyek leginkább sztárnak szeretnek öltözni, így azok frizuráit szeretnék magukon viszontlátni. Nekem a farsangról a színek és a látvány jut eszembe, így ha ajánlhatom, érdemes színes hajakat készíttetni ilyenkor, és feltűzni a tincseket. Ez sokkal kezelhetőbb, mert egy nap után ki lehet mosni a színezőt a hajból – tanácsolta Nikoletta.

(Forrás: http://www.borsonline.hu/)

Címkék