Egzotikus állatokkal érkezik az Exit cirkusz Érdre

HIRDETÉS

Március 8 és 12 között Érdre érkezik Magyarország leghíresebb cirkuszi dinasztiái, a Richter és a Picárd család által alapított Exit Cirkusz. 

Hasonló tartalmaink:

Az alapítótagok azzal a céllal indították útjára ezt a cirkuszt, hogy a cirkuszművészet hagyományait megőrizve, de az új elképzeléseinknek is teret adva, minden évben megújulva, új műsorral várják a közönséget. Az Exit Cirkusz indítása előtt, mint artisták a világ számos országában a leghíresebb cirkuszokban léptek fel és a külföldön szerezett tapasztalatokból összeállított műsorban egy felejthetetlen cirkuszélménnyel szeretnék gazdagítani a nézőket.

Picárd Andrea és kecskéje02

A Cirkusz és varázslat című műsorban az állatok kapják a főszerepet. Több mint 60 egzotikus állattal érkezik az Exit Cirkusz, melynek porondján különleges állatprodukciókat láthatnak a nézők: Jázmin a púpos teve, a sivatag hajója, Paco az intelligens szamár, perui lámák, pónilovak, holland törpekecskék, idomított kacsák és libák. A bengáli, burmai és álarcos szibériai cicákkal felejthetetlen macska revüt mutatnak be, az idomított csivavák, a border collie és kopasz kutyák, a mississippi aligátor, a sivatagi varánusz, a zöld leguán, az óriás sarkantyús teknős, az óriáskígyók és a tigrispitonok mind megjelennek egy-egy bemutató erejéig.

Teve

A cirkusz műsoraiban nagyon fontos szerephez jut a humor, melyről Johny, a humor tehetséges képviselője gondoskodik a műsor folyamán.

A műsorban az állatok és a bohóc mellett kiváló, a nemzetközi cirkuszporondon sikert aratott produkciókat láthatnak a nézők épp úgy a porondon, mint a levegőben. A ” Quick Change ” a gyors, varázslatos ruhacserés produkciók is káprázatosak. A gyerekek pedig találkozhatnak Spongyabob és Minyon mesefigurákkal.

Exit Cirkusz = Kijárat a mindennapokból!

Johny

Előadások időpontjai:

Szerda, csütörtök, péntek, 18 órakor

Szombat: 15 és 18 órakor

Vasárnap: 11 és 15 órakor.

További információ: www.exitcirkusz.hu

HIRDETÉS

 

 

Címkék