Ajándék az Érd Médiacentrumtól

Negyven darab jegyet ajánlott fel az Érd Médiacentrum a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ számára, amit a héten, a városunkban vendégszereplő Exit Cirkusz előadásaira lehet beváltani. Fekete Zoltán ügyvezető-főszerkesztő elmondta, az ilyen és ehhez hasonló jótékonysági megmozdulások egyik fő célja a példamutatás illetve a helyi közösség erősítése.

Hasonló tartalmaink:

Az Érden vendégszereplő cirkusz ajánlott fel páros belépőket az Érd Médiacentrum számára, amelyet a cég vezetése a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központnak ajánlott fel. A jegyeket Fekete Zoltán ügyvezető-főszerkesztő adta át az akadályozottsággal élő gyermekeket és fiatalokat gondozó intézménynek.

Récsei Krisztina, a Szociális Gondozó Központ vezetője nagyon örült a felajánlásnak. Azt mondta, sajnos sokan vannak Érden, akik csak az ilyen adományok révén jutnak el kulturális, vagy szórakoztató programokra, mert egyébként nem engedhetik meg maguknak.

A Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ által gondozottakból csak néhányan voltak eddig cirkuszban, így kiváló helyre kerültek a jegyek – mondta Fekete Zoltán, a felajánlás ötletgazdája. – Ha az érdi intézmények úgy tudnak együttműködni, hogy az itt élők számára hasznos és eredményes, akkor az példaértékkel bír – fogalmazott a főszerkesztő.

A cirkusz idei műsorában az állatok kapják a főszerepet. Több mint 60 állattal érkeztek. A vendégek különleges egzotikus állatprodukciókat láthatnak a cirkusz porondján. Jázmin a púpos teve, a sivatag hajója, Paco az intelligens szamár, perui lámák, pónilovak, holland törpekecskék, idomított kacsák és libák, bengáli,burmai és álarcos szibériai cicákkal, felejthetetlen macska revüt mutatnak be, idomított csivavák, border collie kutyák és kopasz kutya, mississippi alligátor, sivatagi varánusz, zöld leguán, óriás sarkantyús teknős, óriáskígyók és tigrispitonok.

 

 

 

Címkék