Színvonalasabb lesz a hangosítás a Gárdonyiban

A tavalyihoz hasonlóan idén is középiskolánként kétszázezer forinttal támogatja az Érdi Ifjúsági Önkormányzat a stúdió fejlesztéseket. Az intézmények pályázat útján kapták meg a támogatást. A Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium csütörtök reggel audiotechnikai eszközökkel gazdagodott. 

Hasonló tartalmaink:

Mindhárom középiskola kétszázezer forintra pályázhatott. A Gárdonyi iskola a tavalyi fejlesztésből a fénytechnikáját bővítette, idén viszont az audiotechnikai parkot bővítették ki. Az iskola stúdiósai nagy izgalommal bontották a csomagokat, volt aki azt mondta, az iskolában; az új keverőpulttal alszik. Lepp Tamás Márk, az Ifjúsági Önkormányzat tagja, szintén gárdonyis diák elmondta, hogy hangtechnikai kábelt, DJ pultot, kábeltaposót és egy DJ lejátszót igényeltek. A fejlesztésnek köszönhetően az iskola stúdiója körülbelül 75 százalékos szinten van – tette hozzá Lepp Tamás Márk.

Pintérné Bernyó Piroska, igazgató elmondta, hogy az iskolájukban szinte minden héten van valamilyen rendezvény, amelyen hangosítani kell, ezért nagy öröm számára is, hogy az Érdi Ifjúsági Önkormányzat a támogatta a stúdiójukat. Az igazgató asszony kérdésre elmondta, hogy az intézményük a felújítását követően a stúdiót nem tudták fejleszteni, ezért óriási segítséget jelentett számukra a tavalyi és az idei támogatás.

A technikai eszközöket DjSoundLight Kft-től vásárolta az Ifjúsági Önkormányzat.

Címkék