Ajándékok a habilitációs központnak

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat a tavalyi évhez hasonlóan idén is meglepte a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ fiataljait. CD-lejátszót és meglepetés ajándékot adtak az akadályozottsággal élő gyermekeket és fiatalokat gondozó intézménynek. Fodor Enikő diák-alpolgármester az ÉrdMost-nak elmondta, hogy a habilitációs központ karácsonyi ünnepségen tettek ígéretet arra, hogy idén is segítik az audió technikai eszközök fejlesztését az intézményben.

Hasonló tartalmaink:

Az ajándék CD lejátszóknak köszönhetően minden műhelyben szólhat mostantól a zene, ami nagyon fontos a sérült fiataloknak – mondta Paróczai Zoltánné a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ vezetője. Hozzátette, nagyon örülnek az Ifjúsági Önkormányzat plusz ajándékának, a teblettnek és a hordozható hangszóróknak.

A sérült fiatalok hatalmas örömmel vették át az ajándékokat, valamennyien széles mosollyal mondtak köszönetet az Ifjúsági Önkormányzat tagjainak. Az egyik kis hölgy, Babett pedig ölelésekkel mondott hálát a lányoknak és a fiúknak.

A múlt héten egyébként nemcsak az Ifjúsági Önkormányzat, hanem az Érd Médiacentrum is meglepte a habilitációs központot. Az Érden vendégszereplő cirkusz ajánlott fel 40 db belépőt az Érd Médiacentrum számára, amelyet a cég vezetése a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központnak ajánlott fel. A jegyeket Fekete Zoltán ügyvezető-főszerkesztő adta át a sérült fiatalokat gondozó intézménynek.

Címkék