Hátrányból nyert két góllal az Érdi VSE

A tabellán utolsó előtti helyen álló Sárvár FC vendégeként nyert gól nélküli első félidőt követően, hátrányból felállva két góllal az Érdi VSE labdarúgócsapata – számolt be róla a klub honlapja.

Hasonló tartalmaink:

 

Csapatkapitány nélkül… Ugyan korábban azt írtuk, hogy a Sárvár FC elleni találkozóra szinte a teljes kerettel utazik az Érdi VSE, hiszen csak az egész tavaszi szezont kihagyó Honti Attila kimaradása volt biztos, ám a csapatkapitány, Kertész Ferenc hét közben egy edzés után fájlalta térdét, ezért orvosi tanácsra rövid pihenőre kényszerült. A találkozó előtt még úgy tűnt, nevezve lesz a csapatba, ám helyét Borek Norbert vette át.

Az első félidő eseménytelen mezőnyjátékot hozott, negyvenöt perc alatt csupán egy ígéretes lehetőség adódott a csapatok előtt, amikor egy szöglet után Melczer Vilmos lövése a kapufa éléről vágódott ki a mezőnybe.

A fordulás után mindkét csapat elkezdett támadni, majd a hazaiak szerezték meg a vezetést, amikor egy labdavesztés után két sárvári támadó összjátéka után Borek nem tudott védeni (1–0).

A hátrány után felébredtek az érdiek, akik ellenfelüket saját kapujához szögezték, s egy beadás után Horváth Brúnó, a hazaiak kapusa letarolta a labdára érkező Koós Gábort, Mód István játékvezető pedig tizenegyest ítélet, melyet Melczer Vilmos magabiztosan értékesített (1–1).

Néhány perccel később rosszul szabadítottak fel a hazaiak, a labda pedig Pallagi Botond elé került, aki kapásból a jobb alsó sarokba lőtt. (1–2).

A folytatásban a Vas megyei csapat próbált egyenlíteni, de egy kontrából Melczer Vilmos ballal, a tizenhatoson kívülről hatalmas gólt lőtt a kapu jobb felső sarkába (1–3).

„Hatvan perc alvás, harminc perc játék. Ez most bejött, de a későbbiekben, más ellenfelekkel szemben ezt nem engedhetjük meg magunknak.” – nyilatkozta Limperger Zsolt.

NB III Nyugati csoport, 22. forduló
Sárvár FC–Érdi VSE 1–3 (0–0)
Sárvár. Vezette:
Mód (Nagy Attila, Perák)
Sárvár FC: Horváth Brúnó – Pados, Maráczi, Nagy Zoltán, Rajos, Nyírő (Dancsecs, 77.) – Pető B. (Horváth V. A., 58.), Ódor (Bezdi, 89.), Hoós, Kun – Bailo.
Edző: Takács Gábor

Érdi VSE: Borek – Ország (Pintér N., 65.), Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya B. (Balázsovics, 51.), Pallagi, Melczer – Kelemen, Palásthy (Tárkányi, 58.)
Edző: Limperger Zsolt

Gólszerzők: Hoós (63.), ill. Melczer (66., 84. – az elsőt tizenegyesből), Pallagi (70.)

Címkék