Jó formában!

A Jó formában címet lehet szó szerint és átvitt értelemben is érteni, hiszen az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület a III. Ensi Érd Kupa után Csolnokon szerepelt a formagyakorlat (kata) magyar bajnokságon, ahonnan hét arany, négy ezüst és öt bronzérmet hoztak az egyesület harcművészei.

Hasonló tartalmaink:

Bense Dóra, Herendi Péter, László Elizabet, Than-Csernyik Maja, Virág Henrik és Vitay Luca is első helyen végzett, továbbá Parádi Péter Oresztész nyakába is aranyérem került, méghozzá úgy, hogy szerdán érkezett haza Barcelonából, ahol ugyancsak győzelemmel zárt, miután francia és orosz ellenfelét felülmúlva nyert aranyérmet.

A 19. kata magyar bajnokságon továbbá Bense Péter, Ercsényi Dária, Parádi Patrik és Tóth Gábor is ezüstérmes lett, valamint Ercsényi Dorka, Kurucz Boglárka, Pereznyák János, Szécsi Bendegúz és Zsámboki Lászlóné Helga nyakába pedig bronzérem került.

Az érdiek diósdi, Márton Anita által vezetett dojója Németh Attila révén egy bronzérmet, míg a Pereznyák János által irányított dunaújvárosi műhely Spitz Károlynak köszönhetően egy első helyet szerzett.

Címkék