Az önkormányzat baloldali frakciója nem vesz részt a városi ünnepségen

Az önkormányzat baloldali frakciója nem vesz részt a városi ünnepségen, a tavalyi évhez hasonlóan külön tart megemlékezést és koszorúzást. T. Mészáros András polgármester úgy fogalmazott: ezzel lényegében elárulják a nemzeti ünnepet, a városban tartott ünnepséget, és az érdi ifjúságot is.

Hasonló tartalmaink:

Erre reagálva Csornainé Romhányi Judit, az Együtt képviselője, az önkormányzat baloldali frakciójának újonnan megválasztott vezetője a többi között azt mondta: azért nem kívánnak részt venni a városi ünnepségen, mert az szerintük nem az ünnepről szól. Véleménye szerint a hangnem durvul és ahogy közeledünk a választásokhoz a tendencia fokozódni fog.

Szűcs Gábor, az MSZP képviselője elmondta, hogy az érdi baloldal külön megemlékezést tart az érdligeti emlékműnél. Szerinte a közös ünnepléshez bocsánatkérésre lenne szükség a városvezetés részéről, amiért őket hazaárulónak nevezték.

Havasi Márta, a DK önkormányzati képviselője egyebek mellett arról beszélt a tájékoztatón, hogy két éve március 15-én nem az ifjúsági önkormányzat megalakulását ellenezték, hanem azt, hogy előzetes egyeztetés nélkül hoztak erről döntést. A fiatalokhoz kapcsolódóan kitért arra, hogy kulturális intézmények megépítésére, szórakozási lehetőségekre is szükség lenne a városban.

Címkék