A siker most sem maradt el

Szinte zsúfolásig megtelt a Budaörsi Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand a nyolcadik Budaörs Kupa cselgáncsversenyen, amely temérdek érdi és diósdi sikert hozott.

Hasonló tartalmaink:

A Diósdi DSE és Érdi Judo Club a legidősebbek között, azaz a serdülő korosztályban három dzsudokát indított, Kovács Boglárka és Vargha Zsolt bronzérmes, Bíró Botond pedig ötödik helyezett lett.

A diák A-korosztályban Kovács Boglárka aranyérmet, Lipcsei Martin ezüstérmet, Balogh Bálint és Bodor Sebestyén bronzérmet szerzett, Jüttner Ábel pedig ötödik lett – írja a judoklub.hu. Diák B-korosztályban Baranyai Botond bronzérmes, Kovács Gergő és Kutala Zsombor ötödik lett.

Diák C-korosztályban aranyérmes lett Jüttner Janka, Kisfaludi Eszter, Horváth Nándor és Révay Balázs. Takács Gergő ötödik helyen végzett. Szatmári Szabolcsnak is sikerült meccset nyerni, de nem jutott el a helyosztókig.

Bár nem teljes csapattal indult az érdi és diósdi egyesület, és eredményeit Érdre és Diósdra megosztva számították be, így is ötven csapat közül Diósd negyedik lett az éremtáblázaton, Érd huszonhetedik.

fotó: judoklub.hu 

Címkék