720 ezer forint a Sirius alapítványnak

720 ezer forintos támogatáshoz jut az érdi állatmenhelyet működtető Sirius alapítvány, az ÉRD kézilabda-csapata és egy újonnan nyílt drogéria jóvoltából.

Hasonló tartalmaink:

Különleges akcióval nyitotta meg kapuit hétfőn a parkvárosi bevásárlóközpontban az új drogéria. Délelőtt 10 és 11 óra között az ÉRD női kézilabdacsapat kapitánya, Janurik Kinga és válogatott balátlövője, Klivinyi Kinga volt az üzlet két házigazdája. Mint a csapat honlapján olvasható, segítettek a vásárlóknak a pénztárnál, autogramot adtak gyerekeknek és a felnőtteknek, és persze örömmel készítettek közös fotókat is az Iparos utcai új drogéria megnyitójának résztvevőivel.

Az üzlet az ebben az órában befolyt teljes bevételt, 720 ezer forintot a csapat által kijelölt Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány részére ajánlotta fel.

– Nagyon hálásak vagyunk a kézilabdás lányoknak, akik nem először segítenek nekünk, és nagyon köszönjük a lehetőséget és a támogatást a drogériának – mondta az ÉrdMostnak Böjtös Andrea, a Sirius alapítvány elnöke.

A felajánlott pénzt az alapítvány által gondozott kutyákkal kapcsolatos legszükségesebb dolgokra költik majd. Böjtös Andrea ezek között kiemelte az állatorvosi kezeléseket (ivartalanítás, oltás, chipelés), hozzátéve: menhelyükön most nagyon sok kutya van, etetésük is komoly összegbe kerül.

Hallgassa meg az Érd FM interjúját Böjtös Andreával; az elnök a rádiónak részletesen beszámolt arról, mire is fordítanák a kapott összeget:

(Fotó: handballerd.hu)

 

Címkék