Nyelvvizsgahely lett a Gárdonyi

Nyelvvizsgaközpont lett a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium – mondta az Érd TV Párbeszéd című műsorában az intézmény vezetője. Pintérné Bernyó Piroska kiemelte, komoly feltételeknek kellett megfelelni az akkreditáció során, ezeket azonban az iskola mind teljesítette. Ennek köszönhetően május 20-án lesz az első nyelvvizsga az intézmény falain belül.

Hasonló tartalmaink:

A budapesti LanguageCert nyelvvizsgaközpont kereste fel az érdi középiskolát azzal a szándékkal, hogy tájékoztassa, hogy fogadóiskolát keresnek Érden, ahol nemzetközi nyelvvizsgát lehetne tenni. Az igazgatónő megfontolva az ajánlatot élt a lehetőséggel, mivel a BPerfect Nyelvstúdió a megkereséssel párhuzamosan elvégezte a komoly anyagi vonzattal járó akkreditációt és a nyelviskola ügyvezetője, Bakos Petra vállalta az ezzel járó összes adminisztráció lebonyolítását, illetve az ügyfélszolgálat működtetését. Ennek eredménye, hogy a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium hivatalosan is nyelvvizsgahely lett.

Pintérné Bernyó Piroska elmondta, hogy az iskolának a terembérlésből kifolyólag anyagi haszna is van, azonban az iskolaigazgató szerint fontosabb az a haszon, ami a tartalmat jelenti, hiszen 2020-tól a felsőoktatásba már csak olyan tanuló jelentkezhet, akinek nyelvvizsgája van. Az igazgató szerint a Gárdonyiba járó diákok így könnyebben a saját környezetükben tehetnek a jövőben vizsgát.

Címkék