Kiütötte a házigazdát!

Ausztriában, Leondinger Rundhalléban megrendezett küzdősport gálán lépett ringbe Bélik Tímea – számolt be róla Tollár László a sportoló edzője.

Hasonló tartalmaink:

A gála programjában K1, MMA és boksz szabályrendszerű mérkőzések kaptak helyet. Az est főmérkőzésén az IFC szervezet K1 bajnoki öve volt a tét. Tímea ellenfele a bosnyák származású, de osztrák színekben versenyző Sanja Samardzic volt.

Jól indult számunkra a mérkőzés, hiszen már az első menet közepén számolni kellett a bosnyák lányra egy jobb horog után, ezt a menetet még kibírta az ellenfél. A második menetben mindkét versenyző próbálta növelni az iramot, azonban Tímea ekkor már megállíthatatlan volt és a vezető bíró háromszor is rászámolt az osztrák ellenfélre. A harmadik leütés után a nagy küzdeni akarással rendelkező Samardzic még próbált talpra állni, ám edzője feladta a küzdelmet, így Tímea a második menetben technikai KO-val nyerte a mérkőzést és a bajnoki övet.

– Most jutottam el odáig, hogy végre megköszönjem azt a sok jót és szeretetet, amit az elmúlt pár napban kaptam. A meccs előtti biztató szavak rengeteg erőt adtak ahhoz, hogy összeszedjem magam és kihozzam magamból amit csak lehet, illetve köszönöm Nektek azt a rengetek gratulációt, amivel elhalmoztatok. Ez az eredmény nem csak az én érdemem, sokan mellettem álltak és segítettek. Köszönöm Tollár Lászlónak az edzőmnek, aki minden egyes merkőzésemre felkészít, Vedres Krisztiánnak (Bruti), aki minden alkalommal úgy készít fel versenyekre, mintha a saját versenyzője lennék. – írta a legnagyobb közösségi oldalon Bélik Tímea.

Címkék