Érden köt ki a román irányító?

Februárban a román prosport.ro oldal azt írta, hogy információi szerint a HC Dunarea Braila 23 éves irányítója, Madalina Zamfirescu a DVSC-TVP együttesében folytatja pályafutását, ám a játékos wikipedia oldala szerint az irányító a következő szezont már az ÉRD női kézilabdacsapatában kezdi meg.

Hasonló tartalmaink:

Az 1994. október 31-én született, 177 centimétes magas kézilabdázó felnőtt karrierjét a CSM Plioestinél kezdte, majd a 2013/2014-es évadot követően a HCM Baia Mare igazolta le, ahonnan viszont előbb kölcsonbe az SCM Craiovához került, majd cégleg a HC Dunarea Brailához. A hét válogatott meccsén tizenöt gólt szerző román irányító wikipedia oldala szerint azonban két év után vált, s nyártól Szabó Edina együttesét erősíti.

Zamfirescu csapatával idén három kört ment az EHF-kupában, ahol a selejtezőben a luxemburgi HB Dudelange, a fehérorosz HC Gomel, valamint a norvég Byasen Trondheim elleni hat meccsen tizenegy gólt szerzett.

Az ÉRD női kézilabdacsapatával kapcsolatban nemrég felmerült, hogy a francia Fleury Loiret csapatától érkezik a kapus, Julie Foggea, az Issy Paristól a balszélső, Coralie Lassource , a norvég Larviktól a jobbátlövő, Amanda Kurtovic, illetve Győrből a szezon végéig ideiglenesen Kisvárdán játszó irányító Tóth Gabriella, aki a szombati, MTK elleni mérkőzést az Elektromos Sportcsarnokban nézte végig. Kurtovic esetében viszont biztos, hogy nem érkezik, hiszen az információ megjelenése után a román CSM Bucuresti bejelentette a játékos érkezését.

Címkék