Hazai vereség

Teljes fordulót rendeztek a Merkantil Bank Liga NB II szerdai játéknapján. A 29. fordulóban a Budaörs hazai környezetben, Tatabányán kapott ki 2–0-ra a BFC Siófoktól.

Hasonló tartalmaink:

Bognár György együttese volt kezdeményezőbb a Balaton-partiak elleni mérkőzésen, hiszen az első félidő első felében több ígéretes lehetőséget dolgozott ki a vendéglátó, ám a játékrész második részben a Siófoknak volt több veszélyes lehetősége. A kiegyenlített 45 perc után a meccs első gólja az 55. percben született, amikor a vendégektől Petneházi Márk kapott jó labdát a büntetőterületen belül, majd kapura fordulva lőtt a bal alsóba.

A vendégek előnye után kettészakadt a pálya, a Budaörs az egyenlítésért, a Siófok a három pont megszerzéséért vezetett támadásokat, majd a 89. percben a csereként beálló Gréczi Gábor sem hibázott a tizenhatoson belül, így a vendégek 2–0-ra nyertek. A Siófok győzelmével két helyet előre, a Budaörs pedig egyet hátralépett a tabellán.

Bognár György gárdája az ígéretes szezonkezdetet követően (három győzelem, két döntetlen) legutóbbi négy meccsén két döntetlent és két vereséget tud felmutatni.

Merkantil Bank Liga NB II, 29. forduló, Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Budaörs–BFC Siófok 0–2 (0–0)
Gólszerzők: Petneházi (55.), Gréczi (89.)

(Fotó: Budaörsi Sport Club Labdarúgó Szakosztály FB-oldala)

Címkék