Az év rendőre

Kertész Balázs rendőr főtörzsőrmester lett az év rendőre. Az elismerést a közgyűlés áprilisi ülésén adták át. A közgyűlés jutalmazta Bulik István polgárőrt is, aki az Érd Közbiztonságáért és Tűzbiztonságáért Díjban részesült.

Hasonló tartalmaink:

Az Év Rendőre Díjat Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése 2017-ben alapította, az Érdi Rendőrkapitányságnál szolgálati jogviszonyban álló azon rendőrök elismeréséhez, akik kiemelkedő munkájukkal jelentős szerepet játszottak a város közbiztonsági helyzetének javításában, a bűncselekmények megelőzésében, megakadályozásában, az elkövetők elfogásában, illetve rendezvények biztosításában. Az elismeréshez járó bronzplakettet Eőry Emil képzőművész készítette.

A Közgyűlés a Rendőrkapitány javaslata alapján úgy döntött, hogy 2017-ben az Év Rendőre Díjat Kertész Balázs rendőr főtörzsőrmester részére adományozta.

Kertész Balázs rendőr főtörzsőrmester 2008 óta lát el szolgálatot az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területén. 2009 novemberében került kinevezésre Óváros és Érdliget körzeti megbízottjának. Munkáját kiemelkedő színvonalon látja el. A területén élő lakossággal, intézményvezetőkkel, a társszervekkel kiváló kapcsolatot sikerült kialakítania. A területén megrendezésre kerülő rendezvények közrendvédelmi biztosításában minden alkalommal aktívan részt vesz. Áldozatos munkájának köszönhetően Ófalu városrészben az elmúlt években jelentősen javult a közbiztonsági helyzet, mely során mind a városvezetés, mind a lakosság elismerését kivívta.

A Közgyűlés a márciusi ülésén úgy döntött, hogy 2017-ben az Érd Közbiztonságáért és Tűzbiztonságáért Díjat Bulik István polgárőr részére adományozta.

IMG_4847

Bulik István az Érdi Városi Polgárőr Egyesület egyik alapító tagja, 1998 óta polgárőr. Aktív szerepet vállal városunk közbiztonságának javításában, szabadideje jelentős részét erre a munkára áldozza. Munkája során kimagasló helytállásról tanúskodik: évente 800-900 óra szolgálatot teljesít. Önzetlen, segítőkész munkájával kivívta polgárőr és rendőr járőr társai elismerését. Tekintélyt parancsoló fellépésével példamutatóan járul hozzá a városi kulturális és sport rendezvények közrendvédelmi biztosításához. Rendkívüli veszélyhelyzetekben is mindig lehet rá számítani: pl. a 2013-as árvízveszély, vagy a 2015-ös viharkárok idején, ahol kiemelkedő helytállásával a veszélyhelyzetbe kerülő lakosok elismerését is kivívta. Bulik István Érd város érdekében elkötelezettséggel végzett munkája elismeréseként méltó az Érd Közbiztonságáért és Tűzbiztonságáért Díjra.

Címkék