Véget ért az idei SKUP

Két nap alatt előbb a harmadik osztályos lányok, majd a második osztályos fiúk és lányok játszottak négy pályán az ÉRD Arénában az idei Suli Kézilabda Utánpótlás Program zárásaként.

Hasonló tartalmaink:

Az első napon tizennyolc lány együttes küzdött meg a tízperces öt az öt elleni mérkőzéseken, melyekből a százhalombattai Tűzmadarak formáció végzett az élen megelőzve az érdi Batthyány sárkányait és az Érdligeti Tigriseket. A második osztályosoknál tizenegy lány és tizenkét fiú csapat játszott összesen 57 mérkőzést, itt a lányoknál a Ligeti gyémántok a batthyány-s Villám csapatot és a Biai villámokat előzték meg, a fiúknál a Ligeti sasok a pusztazámori Parkett királyait és a biatorbágyi Párducokat előzték meg.

0508_skup

– A harmadikosok sokat fejlődtek, hiszen tavaly már voltak itt, most a másodikosok a legfiatalabbak és a legtapasztalatlanabbak, de remélem, jövőre ők is olyan lelkesedéssel jönnek, mint a harmadikosok. A csapatok nagy létszámára való tekintettel már külön játéknapokon rendezzük a harmadikosok tornáját, mert összesen most már közel 1800 gyerek vett részt idén a programban, de ebbe beletartozik a véndiák, azaz negyedik, ötödik és hatodik osztályok tornája is. – mondta a SKUP vezetője, Oláhné Balog Tünde, aki hozzátette, a programból egyre nő a klub kötelékébe bekerülő játékosok száma és aránya is, megjegyezve, hogy sokan maradnak, akik hobbiszinten továbbra is kézilabdáznak.

– Az első korosztály, amellyel elkezdtünk foglalkozni, ott még egyjegyű számban mérhetjük a klubhoz kerülő játékosokat, most már húsz felett van azon játékosok száma, akik versenyszerűen játszanak nálunk. – így az ÉRD utánpótlásvezetője.

(Fotók: handballerd.hu)

 

 

Címkék