Jöhet az ünnep!

Furcsa mérkőzésre van kilátás a K&H női kézilabda liga 25. fordulójában. Az ÉRD a Dunaújvárosi KKA legyőzésével biztosan bronzérmes, így számára „nincs tétje” a Mosonmagyaróvári KC SE elleni összecsapásnak. Ellenben Varga József együttese az életéért (NB I-es tagságért) küzd.

Hasonló tartalmaink:

Szabó Edina és Janurik Kinga is úgy fogalmazott a bronzérem megszerzése után, hogy hiába végeznek a harmadik helyen, a hátralévő meccseken is legjobb tudásuk szerint lépnek pályára a lányok. „Ez így sportszerű.” – jelentette ki a vezetőedző, míg a kapus a tőle szokásos profi mentalitással jegyezte meg, hogy szeretnék megnyerni a hátralévő két meccsüket.

Nos, a szurkolókon gyaníthatóan nem fog múlni. Hiszen a klub ingyenessé tette a belépést a 18 órakor kezdődő mérkőzésre.

De hogy a Mosonmagyaróváron sem fog múlni, az is biztos. Merthogy a kiesés elől menekülő együttesnek két pont a hátránya a Budaörssel és a Kisvárdával szemben. De úgy, hogy az ÉRD és a Dunaújváros ellen kellene legalább három pontot szereznie, hogy elkerülje a búcsút.

A legnagyobb kérdés, hogy a felszabadult és gyaníthatóan örömtől vezérelt érdiek ellen mire lesz elég. Mert, az biztos, hogy Szabó Edina nem fogja engedni lányainak, hogy félvállról vegyék a mérkőzést (függetlenül attól, hogy most minél több játékosnak lehetőséget ad).

A találkozót a Felhő Ferenc, Öcsi Tamás játékvezetői páros vezeti.

A mérkőzés után az ÉRD női kézilabdacsapata megkapja a bronzérmeket a Magyar Kézilabda-szövetségtől.

A játéknap másik térségi meccsén a Budaörs hazai környezetben fogadja a Vácot. Elvben Mihály Attila alakulata is bennmaradó, de a soros ellenfélnek abszolút nem mindegy, mit játszik, hiszen a Dunaújvárossal csatázik a negyedik helyért.

K&H női kézilabda liga, 25. forduló
18.00:
ÉRD–Mosonmagyaróvári KC SE
18.00: Budaörs–Ipress Center-Vác

NB I, junior, 25. forduló
16.00:
ÉRD–Mosonmagyaróvári KC SE
16.00: Budaörs–Ipress Center-Vác

NB I, ifjúsági, 25. forduló
14.00:
ÉRD–Mosonmagyaróvári KC SE
14.00: Budaörs–Ipress Center-Vác

Címkék