Világsztárok zeneszerzői stúdióztak Törökbálinton

A legnagyobb titoktartás mellett három világhírű producer dolgozott együtt a minap a törökbálinti SuperSize Recording stúdióban. Köztük volt a Bruno Marssal Budapestre érkező Philip Lawrence, aki az Uptown Funk gigasláger társszerzője is. Két kollégája kizárólag a stúdiózás miatt érkezett Los Angelesből, felvettek egy dalt 10 óra alatt, és már mentek is tovább. 

Philip Lawrence, aki Bruno Mars jobbkeze, producere és zeneszerzője, az énekessel érkezett Budapestre. Lawrence jelenleg az egyik legfelkapottabb producer a világon, eleddig 117 televíziós produkcióban illetve filmben szerepelt dala. Ha már itt járt, gondolta, beugrik egy stúdióba, és magához repteti két kollégáját, Dave Gibson és Jeeve Ducornet dalszerzőket. Mindketten öntik magukból a slágereket, Gibson dolgozott már Faith Hillel és James Arthurral, míg Ducornet Santanának és Tupac Shakurnak volt a producere.

- Bruno Mars arénás koncertje előtt pár nappal érkezett egy telefon Amerikából, hogy stúdiót keresnek egy Magyarországon koncertező amerikai produkciónak mondta el Horváth Attila, a SuperSzize Recording vezetője.

- Nagyon titokzatosak voltak az e-mailezés alatt, nem derült ki, hogy pontosan ki az előadó. De mivel pont a Bruno Mars koncert előtti 2 napot jelölték meg, ezért titkon reménykedtem benne, hogy erről a produkcióról van szó. Végül a repülőjáratok csúszása miatt az első napot lemondták, de a második nap szerencsére összejött, és elmondásuk szerint elégedetten távoztak. 10 órát dolgoztak a stúdióban, és elképesztő tempóban haladtak. A nap végére készen volt egy sláger, de azt nem árulták el, hogy kié lesz a dal. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan világszerte hallhatjuk majd a rádiókban – tette hozzá.

Címkék