Elindult az ingyenes szünidei gyermekétkeztetés

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetést a szülő, törvényes képviselő kérelmére a nyári szünet munkanapjain biztosítja a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére.

Hasonló tartalmaink:

A nyári szünet időtartama alatt június 19-étől  augusztus 18-áig, naponta 11.30 – 12.30 óra között biztosított a nyári szünidei gyermekétkeztetés azon gyermekek számára, akiknek szülei igényelték a déli meleg étkezést – áll az önkormányzat felhívásában

Az étkeztetést két helyszínen, az Érdi Bolyai János Általános Iskola étkezőjében (Erzsébet u. 24-32.), illetve az  Érdi Szivárvány Óvoda étkezőjében (Hegesztő u. 2-8.) vehetik igénybe.

A szünidei gyermekétkeztetés iránti kérelmek benyújtására a Polgármesteri Hivatal Humán Irodáján (Érd, Budai út 8.), hétfői napokon13-18.30 óra között, szerdánként pedig 8-12 és 13-16.30 óra között van lehetőség.

Hallgassa meg az ÉrdFM 101,3 interjúját Galyasné Légrádi Ágotával, az önkormányzat szociálpolitikai csoportjának vezetőjével a szünidei gyermekétkeztetésről:

 

 

                                        

 

 

 

 


 

                                              

Címkék