Gyermekétkeztetés az őszi szünidőben is

Az önkormányzat az őszi szünet munkanapjain is biztosítja a meleg ebédet a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek részére. A déli meleg étkezést a szülőnek kell igényelnie, a kérelmeket a humán irodában lehet leadni hétfőn és szerdán.

Hasonló tartalmaink:

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetést a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. §-a  alapján a szülő, törvényes  képviselő kérelmére a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott évközi szünet munkanapjain biztosítja a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére.

Az őszi szünet időtartama alatt október 30, 31-én és 2017. november 2, 3-án naponta 11.30 – 12.30 óra között biztosított a  szünidei gyermekétkeztetés azon gyermekek számára, akiknek szülei igényelték a déli meleg étkezést.

Az étkezés helyszínei:

 

Érdi Bolyai János Általános Iskola étkezője

2030 Érd, Erzsébet u. 24-32.

vagy az

Érdi Szivárvány Óvoda étkezője

2030 Érd, Hegesztő u. 2-8.

 A szünidei gyermekétkeztetés iránti további kérelmek benyújtására a Polgármesteri Hivatal Humán Irodáján (Érd, Budai út 8.) hétfői napokon 13-18.30 óra között, szerdai napon 8-12 és 13-16.30 óra között van lehetőség.

 

                                          

 

 

 

 

 


 

                                              

Címkék