Bővülő kedvezmények a nagycsaládosoknak Érden is

Mától kedvezménnyel vásárolhatnak a nagycsaládosok a Pataki cukrászdában, annak az együttműködési megállapodásnak köszönhetően, amit Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) elnöke kötött Pataki Ádámmal, a cukrászda vezetőjével. A kedvezménnyel a NOE nagycsaládos kártya felmutatói élhetnek, lakóhelyüktől függetlenül.  

Hasonló tartalmaink:

Az idén harmincéves NOE számos programmal jelentkezik – ezek egyike a NOE nagycsaládos kártya kedvezményeinek kibővítése. Az erre irányuló országos akció első állomása Érd, ahol a Pataki cukrászdával kötött együttműködési megállapodást az egyesület elnöke.

– A Pataki cukrászdában a mai napon felragasztottuk a „nagycsaládos kártya elfogadó hely” feliratú matricát. Úgy tervezzük, hogy ezt még országszerte 1500 új helyszín követi, így a meglévő ötszázzal év végére 2000-re fog bővülni az elfogadóhelyek száma – mondta az együttműködési megállapodás aláírásakor Kardosné Gyurkó Katalin.

Pataki Ádám, a cukrászda vezetője kiemelte: fontos számukra, hogy a nagycsaládosoknak ily módon segítséget nyújtsanak – mint megjegyezte, ő maga is nagycsaládos édesapa –, és nem titkolt szándékuk, hogy a minőségi édesség- és süteményfogyasztás felé tereljék a gyerekeket és szüleiket.

A megállapodás keretében a NOE nagycsaládos kártyájának felmutatói tortavásárláskor 10 százalék, sütemény vásárlásakor (függetlenül attól, hogy helyben fogyasztják vagy elviszik) 5 százalék kedvezményt kapnak a cukrászdában.
– Tervezzük azt is, hogy fentiek mellett időszakosan extra akciókkal is meglepjük majd a nagycsaládosokat – zárta szavait Pataki Ádám.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

T. Mészáros András polgármester gratulált a NOE-nak, és köszönetét fejezte ki a Pataki cukrászdának, amiért csatlakozott a kezdeményezéshez. Reményét fejezte ki, hogy a tervezett 1500 partnerszervezet közül minél több lesz az érdi.
– Szeretnénk felhívni a nagycsaládosokat támogatni tudó helyi vállalkozók figyelmét erre a lehetőségre, hogy legyenek tagjai ők is a NOE nagy családjának – zárta szavait a városvezető.

A cukrászda kedvezményét nemcsak az érdi nagycsaládosok, hanem minden, kártyával rendelkező NOE tag igénybe veheti, de minden bizonnyal az érdiek élnek majd leggyakrabban az alkalommal.
– Cukrászdába leginkább akkor járunk, amikor valamit ünneplünk, amikor öröm ér minket. Remélem, minél többször lesz erre alkalmuk a családjainknak – mondta Az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesületének általános elnökhelyettese, Molnárné Bognár Éva, akitől megtudtuk azt is: a helyi egyesületnek 150 tagcsaládja van.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Címkék