Jelentkezőket várnak a tűzoltóságok

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Humán Szolgálata a szeptemberi képzésére felvételi tájékoztatót tart a beosztott tűzoltó/gépjárművezető beosztásra jelentkezőknek. Elsősorban az Érdi Hivatásos Tűzoltóság, a Törökbálinti Katasztrófavédelmi Őrs, a Monori és a Dabasi Hivatásos Tűzoltóság állományába várják a jelentkezőket.

Hasonló tartalmaink:

A tájékoztató időpontja június 19. 12.30, helyszíne: 1149 Budapest, Mogyoródi út 43.

A felvételi tájékoztatóra jelentkezők  június 18-ig küldhetik meg regisztrációjukat a pest.human@katved.gov.hu e-mail címre. A regisztráció tartalmazza a jelentkező nevét, valamint azt, hogy a felvételi tájékoztatóra regisztrál.

A hivatásos szolgálati viszony létesítésének feltételei: a 18. életév betöltése, magyar állampolgárság, alkalmasság a hivatásos szolgálatra (egészségi, pszichikai és fizikai szempontból), kifogástalan életvitel, egyes alkotmányos jogok törvény szerinti korlátozásának elfogadása. C típusú vezetői engedély megléte előny.

A fentiekben meghatározott adatokat és tényeket a jelentkezőnek igazolnia kell.

A felvételi tájékoztatóra a jelentkező hozza magával az önéletrajzát, valamint – mivel a beiskolázás feltétele minimálisan az érettségi vizsga megléte – az érettségi bizonyítvány másolatát.

(Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Címkék