Hazai szezonzárás

Szombaton 12 órakor az ÉRD Arénában száll vízbe idei utolsó mérkőzésén a Budapesti Honvéd SE-Érd 2002-es vízilabda csapata. A Szívós István Gyermekbajnokság rájátszásának hetedik körét tartják a 9-16. helyek elosztásáért.

Hasonló tartalmaink:

A játéknapon három mérkőzést rendeznek, előbb a Honvéd Kölyök Póló játszik 11 órától a Városgazda együttesével, majd az érdiek vívnak meg az Új-Hullám SE-vel. A harmadik mérkőzés 13 órakor kezdődik, amikor a Győri VSE száll vízbe az ESMTK ellen.

Fazekas Márton együttesének az idei a második szezonja, hiszen a két és fél éve működő kihelyezett szakosztály tavaly már játszott a korosztályos pontvadászatban. Akkor csupán a gödi Aquaworm-öt tudták legyőzni, míg idén már öt sikernél járnak. Az alapszakaszban az ESMTK ellen arattak 20–5-ös sikert, valamint az Aquaworm-öt 10–4-re múlták felül, míg a rájátszásban legyőzték a Városgazdát (8–4), az ESMTK-t (17–6), és az Aquaworm-öt (13–0).

A dorogi Új-Hullám SE a helyosztók során eddigi hat mérkőzésén kétszer nyert négy vereség mellett, míg a Honvéd érdi csapatához hasonló mérleggel, de rosszabb gólkülönbséggel rendelkezik a Győri VSE, így amennyiben az érdiek nyernek, a 12. helyet szerzik meg a bajnokságban, az alsóházban pedig negyedikek lesznek.

Szívós István Gyermekbajnokság, 2002, rájátszás, 9-16. helyért, 7. forduló, ÉRD Aréna
11.00:
Honvéd Kölyök Póló–Városgazda
12.00: Budapesti Honvéd SE-Érd–Új-Hullám SE Dorog
13.00: Győri VSE–ESMTK

Címkék