Két új játékost igazolt a Budaörs

A Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Budaörs labdarúgó csapata hivatalos oldalán közölte, hogy rutinos középpályással és korosztályos válogatott kapussal erősített.

Hasonló tartalmaink:

Bognár György együttesét erősíti a július 30-án kezdődő idénytől Bakos Szabolcs, aki a III. kerületi TVE, a Felcsút FC, a Vasas, a Baja, a Tatabánya és a Csákvár után érkezett új állomáshelyére. A 30 éves középpályás több mint 300 mérkőzésen játszott a felnőtt mezőnyben, így az NB III-tól egészen az élvonalig, ezekből 53-szor játszott az NB I-ben, s egy gólt is szerzett ott, míg pályafutása során összesen 40-szer volt eredményes.

A másik igazolás az MTK-tól érkező korosztályos válogatott kapus, az 1999-es születésű Bese Balázs. A 18 éves hálóőr a legutóbbi évadban az MTK Budapest második csapatában, az NB III Keleti csoportjában negyedik helyen végző gárdában hat meccsen védett, míg a korosztályos, U19-es együttesben 11-szer védte csapata kapuját.

A Budaörs korábban már bejelentette a biatorbágyi Fodor Dániel, a csákvári Kékesi Alex, a ceglédi Lengyel Béla, a győri Medgyes Sinan érkezését, valamint a rutinos kapus, a legutóbb Pakson fél évig szereplő, január óta azonban csapat nélküli Kemenes Szabolcs leigazolását is.

 

Címkék