Lakossági tájékoztató Diósdon

Lakossági tájékoztató fórumot tartottak Diósdon. Az eseményen egy kozmetikumok gyártásával foglalkozó magyar cég mutatkozott be a helyi lakosságnak, hiszen a telephely és a gyártás is a szomszédos településre költözne. Diósdon ezzel új munkahelyek jönnének létre, valamint az iparűzési adóbevétel is növekedne.

Hasonló tartalmaink:

A diósdi általános iskola tornatermébe várték az érdeklődőket, hogy az ott élők megismerkedhessenek a hamarosan a település ipar területére  beköltöző kozmetikai céggel.  A Caola képviselője az eseményen azt mondta, hogy szeretnének jó kapcsolatot ápolni a helyiekkel, ezért a társadalmi felelősségvállaláson túl fontosnak tartják, hogy a lakosság tudja, hogy környezetvédelmi szempontból a kozmetikai cég betelepülése nem hordoz kockázatot.

Aradszki András a térség országgyűlési képviselője örömmel vette, hogy egy ilyen nagy múltú cég kíván Diósdra települni, hiszen mint mondta, nagyon fontos, hogy új munkahelyek és adóbevétel származik a Caola érkezéséből.

2011. január 5-ével a Caola-Alfa Kozmetikai Zrt. az EVM Zrt.-től visszavásárolta a Caola márkanevet és a Caola termékcsaládot. Ezzel ismét teljes körűen hazai tulajdonba került a cég, amelynek jelenlegi neve: Caola Kozmetikai és Háztartás vegyipari Zrt.

Címkék