Parkoló program Parkvárosban

A Szociális Gondozó Központ az idei nyárra is megszervezte az úgynevezett Parkoló programot. Az immár kilenc éves múltra visszatekintő program célja, hogy lehetőséget adjon a város fiatalságának a szünidő hasznos eltöltéséhez.

Hasonló tartalmaink:

Idén nyáron június 19-e és augusztus 16-a között várták és várják az általános- illetve középiskolásokat az érdi Szociális Gondozó Központ által szervezett Parkoló program különféle eseményeire. Az intézmény Család- és Gyermekjóléti Központja annak idején a diákságnak szóló gyalogtúrák szervezésével indította el a Parkolót, ami mára már számos más tevékenységgel is kibővült. Például ma délelőtt kézműves foglalkozáson vehettek részt a gyerekek.

Van, aki már évek óta és van, aki először vesz részt a programon, de azt minden fiatal elmondta, jó, hogy van ez a lehetőség, mert amúgy lehet, hogy végigunatkoznák a nyarat. A szakember szerint, amíg a gyerekeknek egy alternatíva, hogy kellemesen és hasznosan teljen a vakáció, addig a szülőknek nagy segítség, már csak azért is mert a programot elsősorban azoknak, a szociálisan rászoruló családoknak találták ki, akik általában nem tudnak megfizetni egyéb szünidei lehetőségeket.

Kiss Sándor hangsúlyozta, a Parkoló program továbbra is, egészen augusztus 16-ig várja az érdeklődő fiatalokat.

Címkék