Külföldről tért haza és Érdet választotta!

Mint beszámoltunk róla, a Budaörs elleni edzőmeccs után sajtótájékoztatón mutatta be új igazolásait az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. A klub honlapja most külön-külön is bemutatja az új játékosokat, s elsőként Pál Szabolcsról ír.

Hasonló tartalmaink:

A Vasasban nevelkedett, majd 2006-ban az MTK-hoz igazolt. A Hungária körútra később visszatért, ám addig a BKV Előrét és az Integrál DAC-ot is erősítette. 2011-ben távozott a fővárosi kék-fehérektől és Miskolcon talált magának új csapatot. De egy év után kölcsönbe került a Siófokhoz, ahol másfél évig csapattársa volt az előző szezonban tizenhét gólt jegyző középpályásunknak, Melczer Vilmosnak. Ezt megelőzően pedig még az MTK-nál is együtt játszottak a 2009/2010-es szezonban.

Az NB I-ben a DVTK-nál és a Siófoknál összesen 48 mérkőzésen lépett pályára (51-re nevezték), emellett a Liga Kupában és a Magyar Kupában is tizennyolcszor játszott. Az élvonalban 21 évesen az MTK-ban debütált a Diósgyőr elleni 5–2-es idegenbeli siker alkalmával.

A másodosztályban közel száz mérkőzésen lépett pályára. A 2012/2013-as idény után Ausztriában majd Szlovákiában játszott.

Hamar felavatta magát Érden, hiszen már Balassagyarmaton is gólpasszokkal vétette észre magát, de a Budaörs ellen már megszerezte első gólját is.

Hogyan kerültél Érdre?

Melczer Vili és Limperger Zsolt már ismert, az előző héten, a Balassagyarmat elleni meccs után döntöttünk úgy, hogy maradok.

Már nagyjából másfél hete, hogy itt vagy a csapatnál. Első benyomások?

– Nagyon jó csapat, nagyon jó közösség – ez a lényeg. Nagyon jó eredményt értek el az előző idényben, remélem, minimum ilyen lesz a következő is.

Egyéni célok?

– Minél jobban játsszak és sok győzelemhez segítsem a csapatot.

Második mérkőzéseden már be is találtál a Budaörs ellen.

– Nagyon örülök, hogy ilyen hamar megszereztem az első gólomat. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a második már annyira nem volt jó, de ott már kicsit összevisszaság volt, mert sorcserék voltak. De abszolút pozitív volt.

Címkék