„Ne csak nézd, csináld is!” Indul az amatőr kézilabda szakág

Az ÉRD női kézilabdacsapata a 2017/2018-as szezontól elindítja amatőr kézilabda szakágát. A szeptember másodikai ÉRD Amatőr Kézilabda nyitónapon várnak minden mozogni, kézilabdázni vágyót 12 és 99 éves kor között az ÉRD Arénába.

Hasonló tartalmaink:

Mint azt a klub honlapja írja, az első szezonhoz a lelkesedés, a csapatszellemű gondolkodás, sportcipő, sportruházat, illetve megfelelő egészségi állapot szükséges (ehhez felelősségvállalási nyilatkozatot kell kitölteni, akár online, akár a helyszínen).

Amit biztosít a klub: amatőr mez, helyszín a kézilabdázáshoz, labda, amatőr tagsági kártya, heti egy edzés szakképzett edzővel, s mi sem természetesebb, hogy a jó hangulatot és megnövekedett endorfin szintet.

A handballerd.hu megjegyzi, hogy a programban való részvétel feltétele 18 éves korig a szülői engedély, ami itt tölthető le.

Az ÉRD Amatőr Kézilabda Nyitónapra jelentkezni egyénileg és csapatban is lehet (minimum 6+1 fős együttesek jelentkezhetnek, amelyek legalább két-két tagja nő).

A nyitónapon egész végig DJ Szeder szolgáltatja a talpalávalót,  lesz ingyenes egészségszűrő állomás, amatőr kézilabdamérkőzések, heteslövés Gridnyeva Szvetlanának, majd 13.00 és 13.15 között fellép a Face Team akrobatikus sport színház győri akadémiája egy kézilabda show-val. Ezt követően az amatőr szakágnak egy alakuló bográcsozás lesz az ÉRD NB I-es női kézilabdaegyüttesének játékosaival.

A mérkőzések egyúttal egy kuparendszer részei lesznek, s a győztes az ÉRD Amatőr Vándorkupa mellett 70 ezer forintos utalványt kap az Irish Dog Pubba, a második 49 ezer, a harmadik 35 ezer forint értékű utalvánnyal lesz gazdagabb. A program utolsó eseménye az ÉRD női kézilabda klub 40 éves évfordulójának ünnepsége lesz.

Előzetes regisztráció az amator@handballerd.hu e-mail címen lehetséges.

Egyéni amatőr kézilabdázó jelentkezés tartalmazza:
Név
Születési dátum
mez méret (XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL)
elérhetőségek (e-mail, telefonszám)
18 év alatt szülői engedély
18 év felett felelősségvállalási nyilatkozat
Amatőr kézilabda csapat jelentkezés tartalmazza:
Csapat neve
Csapattagok neve, születési dátuma, elérhetőségeik, mezméretek.

 

Címkék