Új játékos érkezett Budaörsre

Tíz játékos szerződését jelentette be a nyári átigazolás során a harmadik élvonalbeli szezonjára készülő Budaörs női kézilabdacsapata. A klub sajtótájékoztatóján a junior válogatottal a korosztályos Európa-bajnokságon szereplő Pásztor Noémi nem tudott jelen lenni, ezért csak most mutatta be őt Mihály Attila együttese.

Hasonló tartalmaink:

A 18 esztendős Pásztor Noémi Szombathelyen született, s itt is sajátította el a kézilabda alapjait, majd a Nemzeti Kézilabda Akadémiát erősítette. Az előző idényben a tét nélküli, de a felnőtt NB I-es csapatok ellen már bizonyíthatott.

„Nagyon aranyosan fogadtak a lányok, kitűnőek az első benyomásaim. Egyszer már jártam itt korábban, eddig minden nagyon tetszik. Ezúttal is felemelő érzés volt a korosztályos válogatottban képviselni a hazámat, de azért már vártam, hogy csatlakozhassak a kerethez és megkezdjem a felkészülést az első felnőtt NB I-es szezonomra. Remélem, minden jól alakul majd, és hamar megtalálom a helyem Budaörsön.” – mesélte a klub honlapjának adott interjújában a fiatal beálló, aki hozzátette, szeretne minél hamarabb beilleszkedni és a lehető legtöbbet fejlődni, hogy a felnőttek között is megállja a helyét.

„Ez az év arról fog szólni, hogy felépítsem magam a legmagasabb szintre, itt teljesen máshogy kell játszani. Nem félek a munkától, mindent megteszek azért, hogy kihozzam magamból a maximumot.”

A teljes interjút, melyben Pásztor Noémi mesél a junior-válogatottban való szereplésről ide kattintva olvashatja el.

(fotó: budaorshandball.hu)

 

 

Címkék