A nyár a versenyekről szól!

Legalábbis az Érdi Kerékpáros és Triatlon Sportegyesületnél (ÉKTSE) biztosan. A május elején elindult szezon óta szinte nincs olyan hétvége, ahol a csapat versenyzői ne álltak volna rajthoz. Az elmúlt négy hónapban tíz arany-, nyolc ezüst- és hat bronzérmet zsebelt be a csapat. Az utánpótláskorú versenyzők idén is szépen hozzák az eredményeket, tizenhárom éremmel járultak hozzá a csapat sikereihez – írja közleményében az ÉKTSE.

Hasonló tartalmaink:

A hegyi kerékpárosok (MTB) közül idén is Kámán Krisztián a legeredményesebb. A rövidtávon induló versenyző a Zselic Maratonon, a Velence MTB maratonon győzni tudott, a Vértesboglári MTB Pikniken a második helyen ért célba.

A 2017. július 16-17.-én a Hungaroringen megrendezett Tour de Ring 24 órás országúti váltóversenyen a négyfős csapatok között a Galajda Péterből, Kömöz Gergelyből, Kömöz Róbertből, Németh Róbertből álló csapat meggyőző fölénnyel kategória győzelmet aratott.

A triatlonosok is szépen kivették a részüket a sikerekből. Az ausztriai Klagenfurtban megrendezett Iron távú (3,8 km úszás, 180 km kerékpár, 42 km futás) versenyt Kömöz Gergely hatalmas egyéni rekorddal 10:36:02 másodperc alatt teljesítette.

Az eXtremeMan Nagyatád versenyen is szép eredmények születtek. Az Iron távot Pálos Gábor szintén egyéni csúccsal 10:44:43 alatt teljesítette.

Zakariás János, Marosi Bencével 9:09 perc alatt teljesítették a versenyt, így páros váltóban az 1. helyen értek célba. A Németh Róbert-Onur Ozguc páros 9:43 perc alatt ért célba, így a páros kategóriában a 6. helyen végeztek.

Címkék