Folytatja a Budaörs

Szerdán 17 órakor második hazai felkészülési meccsét játssza a Budaörsi Városi Sportcsarnokban Mihály Attila női kézilabdacsapata.

Hasonló tartalmaink:

A budaörsiek már ötödik edzőmeccsüket vívják a szeptemberben rajtoló szezon előtt, hiszen előbb két hete a másodosztályú Szeged KKSE ellen léptek pályára hazai környezetben, majd két győzelemmel és az ÉRD elleni vereséggel ezüstérmesek lettek az ÉRD Arénában rendezett VII. Érdi Ipartestület Kupán.

Hornyák Ágnesék szerdán 17 órakor a cseh DHC Slavia Praha együttesét látják vendégül, majd pénteken két találkozójuk lesz Dunaújvárosban az V. Kohász Kupán, ahol délelőtt 11 órakor a házigazdák, délután 15 órakor pedig az orosz Zvezda Zvenyigorod ellen lépnek pályára.

„A héten az edzések keretében folytatjuk a fizikai felkészülést, a meccseken pedig tovább próbálgatjuk a különféle felállásokat, játékhelyzeteket. Nagyjából kezd körvonalazódni, hogy kinek mi az erőssége, gyengesége, ennek megfelelően fogunk kísérletezni, bár most már igyekszem a jól működő csapatrészeket együtt tartani. A játékosok nagy örömére négy meccset is játszunk a héten. Szerdán a több éves szakmai együttműködésünk következő állomásaként Budaörsön fogadjuk a DHC Slavia Praha együttesét, pénteken és szombaton pedig részt veszünk a V. Kohász Kupán. Különösen kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen rangos nemzetközi tornán mit tudunk megmutatni magunkból.” – idézi a Budaörs vezetőedzőjét, Mihály Attilát a klub honlapja.

Menetrend:
2017. augusztus 16. (szerda) 17:00 (BVUSS)
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Budaörs–DHC Slavia Praha

V. Kohász Kupa, nemzetközi felkészülési torna
2017. augusztus 18., 11.00 (Dunaújváros Sportcsarnok)
Dunaújvárosi Kohász KA–Budaörs
2017. augusztus 18., 15:00 (Dunaújváros Sportcsarnok)
Zvezda Zvenigorod–Budaörs
2017. augusztus 19., 10.00-tól (Dunaújváros Sportcsarnok)
Helyosztók

Címkék