Két győzelemmel és egy vereséggel zártak az ifi kézisek

Az ÉRD női kézilabdacsapatának ifjúsági együttese is három mérkőzést játszott a VII. Érdi Ipartestület Kupán. Oláhné Balog Tünde tanítványai a két korosztályos ellenfelet ugyan legyőzték, a cseh HK Hodonin felnőtt együttesétől azonban vereséget szenvedtek.

Hasonló tartalmaink:

Három nap alatt három mérkőzés egy felnőtt játékosnak sem egyszerű, pláne nem egy ifjúságinak, aki idén nyáron került fel a serdülőktől. Ennek ellenére az érdi ifik az Alba Fehérvár KC-t 15–8-as félidő után 30–21-re verték az első napon, majd a másodikon a szünetben még négygólos hátrányban voltak az MTK-val szemben, de a remek hajrának köszönhetően fordítottak és 30–29-re nyertek.

A pénteki zárónapon az érdiek a cseh HK Hodonin felnőttjei ellen tisztességgel helyt álltak, 43–26-ra kaptak ki.

– A héten zajló VII. Ipartestület Kupa keretében felkészülési edzőmeccseket játszott ifjúsági I. csapatunk. Szerdán az FKC korosztályos együttesét győzte le 30–21 arányban, míg csütörtökön az MTK ifi játékosai ellen igen szoros végjátékban (30–29) sikerült nyerniük. – kezdte a klub honlapjának Oláhné Balog Tünde, az ifik edzője. – Az alapozás harmadik hetében járnak, így messzemenő következtetéseket még nem lehet levonni az eredmények tükrében. Ami mindenképp dicséretes, hogy küzdésben, lelkesedésben egyik mérkőzésen sem volt hiány. A hibák kijavítására pedig reméljük elég időnk lesz a bajnokság kezdetéig. Péntekre már néhány apróbb sérülés miatt megfogyatkozott a csapat, így a felnőtt Hodonin legyőzése csak vágyálom maradt. Szégyenkezésre nincs okunk, hiszen a cseh I. osztályban játszó csapat méltó ellenfelei lehettünk, ahol a serdülőből felkerülő játékosaink is bemutatkozhattak a közönségnek. – fogalmazott a tréner.

Címkék