Az Életet az Éveknek Nyugdíjas Klub lecsója lett a legjobb

A nagymama főztje a legjobb a világon. Milyen lehet akkor az a rendezvény, ahol egyszerre tizennyolc csapat nagymamái és nagypapái főznek? A válasz egyszerű: fantasztikus. És valóban az volt, hiszen ezúttal is minden tökéletes volt ahhoz, hogy a második érdi nyugdíjas lecsófesztivál jól sikerüljön.

Hasonló tartalmaink:

A hétköznapi rohanásban sajnos ritkán látni ennyi mosolygós, vidám és önfeledt embert, mint amennyi idén összegyűlt a Favágó utcai napközis táborban, hogy részt vegyen az Idősügyi Tanács által szervezett eseményen. A programon minden tökéletes volt, hiszen gyönyörű volt az idő, kiváló volt a zene és társaságok is bőséges jókedvet vittek magukkal.

A szervezők akármennyire is hangsúlyozták a rendezvény közösségépítő jellegét, az indulókban azért megvolt a versenyszellem. A jobbára az érdi nyugdíjas klubok tagjaiból verbuvált csapatok közül többen, ha csak egy picit is, de megpróbáltak a lecsó hagyományosnak mondható receptjén változtatni, gondolván, hátha az elnyeri a zsűri tetszését.

A Lecsófőző verseny győztese végül egy vándorserleggel térhetett haza, de egyik csapatnak sem kellett üres kézzel távozni, hiszen ha más nem egy emléklappal mindenkit jutalmazott a zsűri.

A lecsófőző verseny eredménye:

I. díj:Életet az Éveknek Nyugdíjasklub
II. díj: Kozma Ferenc és csapata
III. díj: Barátkozzunk Nyugdíjasklub

Polgármesteri különdíj: Béke Barátság Nyugdíjasklub
Érd város Idősügyi Tanácsának különdíja: Fenyves I. Nyugdíjasklub
Kopor Tihamér önkormányzati képviselő különdíja: Fenyves II. Nyugdíjasklub, Fenyves III. Nyugdíjasklub

Címkék