Tündöklő birkózók

A nyár utolsó hétvégéjén, Miskolcon rendezték meg a veteránkorú birkózók kötöttfogású és szabadfogású országos bajnokságát. Az Érdi Spartacus SC tíz sportolója nyolc arany-, négy ezüst- és négy bronzérmet, valamint három negyedik és egy ötödik helyet szereztek.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Spartacus mind a tíz indulója nevezett mindkét fogásnemben, így összesen húsz kategóriában szerepeltek. Vejki Tamás, Varga Attila, Földesi István és Pataki Ferenc például mindkét fogásban aranyérmes lett.

Apáti Zsolt kötöttfogásban második szabadfogásban harmadik lett, Póka László előbbiben ötödik, utóbbiban harmadik helyen zárt. Sipos Árpád és Szeitl Károly is szabadfogásban ezüstéremig, kötöttfogásban negyedik helyig jutott súlycsoportjában, míg Dénes András két bronzérmet szerzett. Kovács János pedig a köttöfogásúaknál második, a szabadfogásúaknál negyedik lett.

Miután mind a tíz érdi sportoló valamely kategóriában dobogóra állhatott, így az érdiek nyerték a csapatok versenyét, a kupát pedig Südi Gábor vehette át a csapat nevében.

Eredmények:

Vejki Tamás   Kf.: I. hely   , Szf.: I. hely

Póka László   Kf.: V. hely  , Szf.: III. hely

Apáti Zsolt     Kf.: II. hely  , Szf.: III. hely

Varga Attila   Kf.: I. hely  ,  Szf.: I. hely

Sipos Árpád   Kf.: IV. hely, Szf.: II. hely

Szeitl Károly  Kf.: IV. hely, Szf.: II. hely

Kovács János Kf.: II .hely , Szf.: IV. hely

Földesi István Kf.: I. hely., Szf.: I. hely

Dénes András Kf.: III. hely, Szf.: III. hely

Pataki Ferenc Kf.: I. hely  , Szf.: I. hely

Címkék