Az eddigi legjobb helyezés a Megyei Jogú Városok sporttalálkozóján!

Debrecenben, huszonkét csapat részvételével zajlott le a Megyei Jogú Városok Országos Sporttalálkozója, amelyen Érd eddigi legjobb helyezését elérve, az előkelő ötödik helyet szerezte meg.

Hasonló tartalmaink:

Tizenötödször rendezték meg a Megyei Jogú Városok Országos Sporttalálkozóját, s huszonkét település csapatai vettek részt. A viadal a nem klasszikus öttusával kezdődött, amelyen erőnléti, állóképességi és ügyességi feladatokat kellett megoldania a résztvevőknek, valamint vízi vetélkedőn, minifocin, streetballon (egy palánkon játszott kosárlabda), tekén és valamilyen nehéz tárgy (idén kisvonat) húzásán dolgoztak az egységek.

Az ötpróba négyfős, két fiúból és két lányból álló csapatból állt, minifociban kiskapura, két fiú és egy lány játszott egy egységben, streetballban két lány és egy fiú, tekében egy fiú és egy lány, a vízi vetélkedőn pedig két fiú és két lány vívott meg.

Az Érd jegyzője, Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet által vezetett csapat a nulladik napon a városismereti vetélkedőn hetedik helyen zárt, ezt követően öttusában tizenhetedik, a vízi vetélkedőn második, a minifocin kilencedik, streetballban tizenegyedik, kisvonathúzásban negyedik, tekében pedig hetedik helyen zárt a csapat, amely összesítésben így az előkelő ötödik helyen zárta a viadalt.

A csapatokban a köztisztviselők, az önkormányzat fenntartásában működő költségvetési szervek alkalmazottjai vehettek részt.

Címkék