Megkezdődött!

Ismét Érdi Napok, ismét ÉNFeszt! Gyermekelőadások, sok játék és különféle foglalkozások várják a családokat a múzeumkertben, míg a Pelinkán sétányon ínycsiklandó ételek, finom italok és a kézműves termékek között válogathat a közönség. A főtéren pedig délután négyig a helyi rockbandák játszanak a fiatal (és idősebb) közönségnek. Tekintse meg délelőtt készült képeinket, és nézze meg az esti programot!

Hasonló tartalmaink:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A főtéren helyi bandák mutatkoznak be, délután négyig.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A főtéren lehet nézelődni, vásárolni, jókat enni-inni.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A legkisebbeket a múzeumkertben a Fabrika műhely foglalkozása várja.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Újdonság a miniautó-pálya, de vannak régi kedvencek is, mint a kosaras körhinta, illetve az ugrálóvár és az óriás csocsópálya.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kitelepült a múzeumkertbe a Kézműves klub is: természetes alapanyagokból, illetve a háztartásban fellelhető mindennapi anyagokból készíthetnek díszeket, játékokat a nagyobbacskák.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Látogasson el a művelődési központba is, ahol a kertbarátok várják terménybemutatójukkal az érdieket. Kettőtől a főtéri gloriettben többszáz, kétszáz forintos egységáron kapható könyv közül válogathatnak az irodalomkedvelők, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár jóvoltából. Kettőkor kezdődik a Magyar Földrajzi Múzeum családi napja is, melynek fő témája az űrkutatás lesz – a sok játékos program, mini planetáriumi előadás mellett Farkas Bertalannal, az első magyar űrhajóssal is találkozhatunk.

A mai nap programjáról itt olvashat bővebben.

 

Címkék