Kerti ünnep a Napra Forgónál

Jó hangulatú bográcsozáson látta vendégül kollégáit a Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. múlt szombaton. Az érdi központtal működő, elsősorban a megváltozott munkaképességű emberek munkához jutását segítő cég immár tíz éve tart a mostanihoz hasonló összejöveteleket, melyek célja a vállalati közösség erősítése.

Hasonló tartalmaink:

Jelenleg mintegy 160-180 főre tehető azoknak a száma, akik a Napra Forgó közreműködésével jutottak munkához. Közülük nagyjából 120-an jöttek el az érdi zeneiskola kertjében megtartott hagyományos kerti összejövetelre.

Aranyosi Imre, a kft. ügyvezető igazgatója az Érd Televíziónak elmondta:  a közhasznú társaság olyan vállalkozásokkal igyekszik kapcsolatba kerülni, amelyek felvállalják a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű munkavállalók foglalkoztatását. Így jött létre egy új együttműködés is, egy cukormentes termékeket gyártó céggel. Ezt a hírt  szombaton jelentettek be a dolgozóknak. Mint az ügyvezető igazgató elmondta, a cégnél első körben négy-öt munkavállalónak tudnak munkát biztosítani.

Aranyosi Imre hozzátette:  számos hazai és nemzetközi projektben vesznek részt, amelyek ha sikeresek, akkor egyre több embert tudnak majd munkához juttatni.

 

 

 

Címkék