Felfrissítette a szertárakat az ifjúsági önkormányzat

Közel másfél millió forint értékben adományozott péntek délelőtt az Érdi Ifjúsági Önkormányzat sportszereket az érdi általános iskoláknak. A kilenc intézmény egyenként 150-160 ezer forint értékben kapott magas minőségű kosárlabdákat, futball-labdákat, tollasütőket, tollaslabdákat, ugróköteleket, gimnasztika labdákat és egyéb hasznos sporttal kapcsolatos tárgyakat. 

Hasonló tartalmaink:

Hamarosan leköszön a második Érdi Ifjúsági Önkormányzat, ám előtte még bizonyos, hogy számtalan jó példát mutatnak utódjaiknak, hiszen pénteken délelőtt egy újabb nagyszerű kezdeményezés eredményeként minden érdi általános iskolába sportszer-csomagot juttattak el, melyben 69 rendkívül hasznos és jó minőségű termék volt.

sdrAz Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában a testnevelés órán kapták meg a negyedik osztályosok a pakkot, amit nagy örömmel és ujjongással bontottak ki a gyerekek, s örömmel rekonstruálták, hogy ezzel pótolni tudnak egy-egy elhasználódott darabot.

Iván Réka, az Érdi Ifjúsági Önkormányzat alpolgármestere elmondta, hogy nyáron idő hiányában nem tudták elvinni az általános iskolásokat kirándulni, ezért mindenképpen szerettek volna számukra valamilyen ajándékot adni, így jött az ötlet, hogy az iskolák szertárait frissítsék fel. A diák-alpolgármester kifejtette azt is, hogy valamennyien ugyanazt a csomagot kapták, de igyekeztek az eszközöket úgy kiválogatni, hogy azok magas minőséget képviseljenek, továbbá biztosan hasznos legyen a mindennapos testnevelés órákon. – Örömmel adtunk és jó érzés látni, hogy ennyire örülnek az az Érdi Ifjúsági Önkormányzat ajándékainak – mondta Iván Réka.

Címkék