Sajbán Máté ismét lecsapott, a hajrában bukott két pontot az Érd

Sajbán Máté győztes gólt szerzett a Budaörsnek a Merkantil Bank Liga NB II kilencedik fordulójában. Az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE ismét a ráadásban hullajtott el két pontot. A megyei első osztályban érdekelt Százhalombatta nem bírt a listavezetővel.

Hasonló tartalmaink:

Immár kilenc gólnál jár. A Merkantil Bank Liga NB II kilencedik fordulójában már kilenc találatnál jár, s ezzel hárommal vezeti a góllövőlistát a kisvárdai Horváth Zoltán és a gyirmóti Simon András előtt az Érdi VSE-ben nevelkedő budaörsi támadó, Sajbán Máté. A Budaörs hétvégén Tatabányán fogadta a Mosonmagyaróvári TE 1904 együttesét. Bognár Györgyék sokáig döntetlenre álltak, ám a 82. percben Menyhárt Attila beadására érkezett remek ütemben a 21 éves támadó, aki a kapu jobb oldalába fejelve szerezte meg a vezetést és az 1–0-s győzelmet a Budaörsnek.

Merkantil Bank Liga NB II, 9. forduló
Budaörs–Mosonmagyaróvári TE 1904 1–0 (0–0)
Gólszerző: Sajbán Máté (82.)

Az NB III Nyugati csoportjának hatodik körében a listavezető Érdi VSE lefocizta a Csepel FC-t, s emberhátrányban szerezte meg a vezetést, ám hiába hozta le helyzetek nélkül a mérkőzést a XI. kerületi csapat, a vége 1–1 lett, miután a 92. percben Gabala Krisztiánék tizenegyest harcoltak ki, melyet a korábbi érdi, Korozmán Norbert értékesített. A pontvesztés ellenére a bajnokságot továbbra is veretlenül vezeti Limperger Zsolt együttese, hiszen a fordulóban a Kaposvár idegenben verte a Puskás Akadémia FC II-t, míg a Videoton FC II is honi környezetben bukott a III. kerületi TVE ellen.

NB III, Nyugati csoport, 6. forduló
Érdi VSE–Csepel FC 1–1 (0–0)
Gsz.: Melczer (53.), ill. Korozmán N. (92. – tizenegyesből)

Nem várt könnyű feladat a Rácz László vezette Százhalombattai LK-ra a megyei első osztály hatodik körében, hiszen a gárda az öt meccsből öt győzelemmel az élen álló Pilisi LK-Legenda Sport-hoz látogatott. A papírforma be is igazolódott, hiszen a hazaiak már tizenhat perc után kettővel vezettek és nyertek is ugyanilyen arányban.

Pest megyei I. osztály, 6. forduló
Pilisi LK-Legenda Sport–Százhalombattai LK 2–0 (2–0)
Gsz.: Tímár G. (9.), Csikós (16.)

A megyei másodosztály déli csoportjában a Diósdi TC dömsödi vendégjátéka elmaradt, így csak a Törökbálint lépett pályára. A Ráckevén vendégeskedő Lipők András irányította együttes simán, 4–1-re verte a helyi VAFC-ot.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 5. forduló
Ráckeve VAFC–Törökbálinti TC 1–4 (1–1)
Gsz.: Horák Gy. (38.), ill. Szikes (36.), Lantos D. (53.), Obreczán (69.), Vattamány (80.)

Pontosztozkodások. A megyei harmadosztály délnyugati csoportjában a Tárnok BKSK és a Dunafüred-Százhalombatta is otthon játszott döntetlent. Mindkét együttes az NB III Nyugati csoportjában szereplő gárdák második csapatát fogadta, így a Tárnok a Dunaharaszti MTK II-vel, a Dunafüred az Érdi VSE II-vel játszott 1–1-es döntetlent. A Sóskút SKE simán nyert Szigetcsépen.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 4. forduló
Tárnok BKSK–Dunaharaszti MTK II 1–1 (0–1)
Gsz.: Tóth Tamás (75.), ill. Balogh Tamás (42.)

Dunafüred-Százhalombatta–Érdi VSE II 1–1 (1–0)
Gsz.: Szűcs József (2.), ill. Varga György (77.)

Szigetcsép SC–Sóskút SKE 0–3 (0–3)
Gsz.: Péter K. (11., 30.), Pénzes (31.)

Címkék