Gólzáporos meccs, vereséggel

A futsal NB II Nyugati csoportjának negyedik fordulójában elszenvedte első vereségét a 5 Stars Érdi VSE, amely fordulatos meccsen maradt alul a Pécs vendégeként – írja az erdivse.hu.

Hasonló tartalmaink:

Ígéretesen indult a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban, a PTE PEAC elleni mérkőzés az érdiek számára, hiszen rögtön a találkozó elején, tizenöt másodperc elteltével egy szögletvariáció után Tóth Zsombor megszerezte a vezetést. Aztán három perccel később Rostás Gergő és Dániel remek összjátéka után utóbbi kettőre növelte a vendég előnyt.

Ezt követően kissé megnyugodtak az érdiek, a házigazda átvette a kezdeményezést és a sokpasszos, futós játékával futószalagon lőtte a gólokat, hiszen öt perc alatt Kovács Attila duplájával egyenlített a házigazda, a szünet előtt pedig már 4–2-re vezetett.

A fordulás után sikerült rendezni a sorokat, tíz perc telt el, míg újra megrezdült a háló. Kajdy Zekő távoli bombája után Tóth Zsombor előbb egy gyors támadás után, majd egy rosszul elvégzett berúgást kihasználva nyolc perccel a vége előtt talált be, így a 5 Stars 5–4-re fordított.

De a pécsiek nyomása után egy megpattanó lövésből egyenlített a házigazda, majd kisbüntetőből ismét megszerezte a vezetést, a végjátékban pedig még kétszer bevették kisbüntető után Kajdy Tamás kapuját a pécsiek, akik 7–5-re győztek.

A 5 Stars Érdi VSE jelenleg negyedik helyen áll a tabellán, legközelebb október 2-án, az ELTE-BEAC együttesét látja vendégül 20.30-tól az ÉRD Arénában.

Futsal NB II, Nyugati csoport, 4. forduló
PTE PEAC Digistar Futsal–5 Stars Érdi VSE 7–5 (4–2)
Gólszerzők: Kovács Attila (5., 9., 18., 40.), Bartal (13.), Vénosz (36., 37.), ill. Tóth Zs. (1., 30., 32.), Rostás D. (4.), Kajdy Z. (30.)

Fotó: Érdi VSE/Kertész Bence

Címkék