Játszótéri eszközöket újított fel a Fidelitas

A Rákóczi utcai játszótér padjait, illetve a játékok több elemét újrafestette a Fidelitas érdi csoportja kedd délután. A játszótérre ellátogatott dr. Bács István alpolgármester is, aki beszámolt a városban épülő új játszóterekről.

Hasonló tartalmaink:

Betonozó, Képviselő, Töhötöm utca – itt épülnek új játszóterek az idén. Emellett megújul és kibővül a Bádogos utcai játszótér – mondta Bács István, hozzátéve: bízik benne, hogy mindhárom új létesítményt használhatják már az idén a gyerekek, bár az öntözőrendszer, illetve az ivókút beüzemelése valószínűleg a jövő esztendőre marad.

Az alpolgármester kérdésünkre elmondta azt is: az építkezéseket az önkormányzat saját forrásból biztosítja, erre a célra már elkülönítettek 94 millió forintot.

Bács István a Fidelitas akciójával kapcsolatban elmondta: azzal, hogy a tagok városszépítő önkéntes munkát vállalnak (mint az aluljáró újrafestése, a Meseház óvoda előtti tér virágosítása, a TeSzedd! akcióban való részvétel, a téli tea- és a nyári vízosztás), példát mutatnak a mai ifjúságnak, és a közösséget szolgálják.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Szeretnénk hétről hétre valamilyen karitatív feladatot elvégezni. Most erre a játszótérre esett a választásunk: bár csak a padok lecsiszolását, újrafestését terveztük, pár játékelemet is felújítunk a fenntartó által javasolt festékkel – mondta az ÉrdMost-nak Riebel Zsófia, a Fidelitas érdi csoportjának elnöke, aki elmondta azt is: a játszóteret szerdán már használhatják a gyerekek.

 

Címkék